Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,851 $

Tóth Gabi a Lehel Csarnokban szeret vásárolni

A TV2 sztárja és Majka között szent a béke, mindent megbeszéltek egymással, még azt is, hol szeretnek vásárolni.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy nagyon pörgős adáson van túl a TV2-nél, melynek ideje alatt a nővére, Tóth Vera is feltűnt. Nagyot énekelt Vera, ám ezzel nem ért véget a meglepetések sorozata, ugyanis újabb nevek bukkantak fel, akikről csak nagyon kevesen tudhattak.

Gáspár Laci szintén visszatért, akit az elmúlt években az RTL-nél láthattuk, de lehetséges, hogy csatornát vált. A riválisnál most Curtis az új arc, aki azelőtt a TV2-nél szerepelt, de most nagyon jól érzi magát az örök riválisnál. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Gabi és Majka között volt egy feszültebb pillanat egy héttel ezelőtt. Tóth Gabi szerint a rapper túl messzire ment, viszont továbbra is nagyon kedvelik egymást, és nem ez volt az első ilyen eset, és talán nem is az utolsó.

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adásának elején esett szó arról, hogy Majka és Tóth Gabi megbeszélték egymás között a múltkor történteket. Gabi elárulta, telefonon beszéltek, és még azt is átbeszélték, ki, hova megy vásárolni.

Ekkor árulta el az énekesnő, hogy ő a Lehel Csarnokba szeret járni vásárolni, így akik gyakran vásárolnak ott, azok akár még Gabival is összefuthatnak. Majkától viszont nem tudhattuk meg, hol szoktak, hol szeretnek vásárolni.