Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Tóth Dávidék elárulták, mi volt a legfőbb céljuk az Ázsia Expresszben

Amikor sikerült ezt megugraniuk, onnantól kezdve hétről hétre próbálták építeni magukat.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ördög Nóri az Ázsia Expresszre utalva úgy vélekedett, amikor elindul egy ilyen verseny, akkor mindenki nagy mellénnyel vág bele. A legfőbb cél pedig egyértelműen a győzelem, a műsorvezető szerint az idei szériában Pető Brúnóék mondogatták ezt a legtöbbször.

Megjegyezte, hasonló dolog talán Tóth Dávidék szájából is elhangzott, de nem volt benne biztos, ezért arra volt kíváncsi, milyen céllal érkeztek a műsorba. „Nekem tényleg az volt az első gondolatom a játék elején, az első igazán nagy cél, hogy ne elsőnek essünk ki” – kezdte Dávid. Soron kívül Végre elvonul az eső, vasárnap már több helyen is előbukkan a nap

Majd azzal folytatta: „Amikor ezt sikerült megugrani, onnantól kezdve ugye hétről hétre próbáltuk építeni magunkat és mindig megúszni azt, hogy közel kerüljünk a kieséshez”. Elmondása szerint amikor látták azt, hogy kezdenek közel kerülni a döntőhöz és a győzelemhez, akkor már el is merték hinni, hogy ez sikerülhet.

Nóri azt gondolja, ennek az élsportolói múltjukhoz van köze. „A formaidőzítés. Ti ezt értitek, érzitek, hogy kell ezt csinálni. Pont a legmegfelelőbb időpillanatban, amikor tényleg a csúcsformát kell hozni” – mondta, ezzel pedig Kucsera Gábor is egyetértett.

„Egyébként tényleg a vége felé jöttünk meg kezdtünk belelendülni, de azért tényleg ne vegyük el a többiektől se azt, hogy nagyon sokat köszönhetünk Brúnóéknak a szövetség miatt. Nyilván a Fanniéknak is, hogy bevittek minket a döntőbe. Úgyhogy ez a játék egy kicsit azért a szerencséről is szól” – fogalmazott Gábor.