Tóth Andi minél távolabb akar kerülni a médiától

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi nem tagadja, az volt a terve, hogy minél távolabb kerüljön a médiától, és úgy tűnik, ez működik.

A híres énekesnőt számos pletyka övezte az elmúlt években, gyakorlatilag gyerekkora óta, hiszen nagyon fiatalon vált országosan ismertté az x-faktoros győzelme miatt. Azóta a TV2 családjához tartozik, és nem egy nagy műsorban szerepelt, a Dancing with the Stars-t például megnyerte.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Csúcsformában van, egészen elképesztő vonalakat hozott össze, amire büszke lehet. Nemrég egy fehérneműs fotózáson mutatta meg a látványos formáját, legutóbb pedig Zimány Linda nagy divateseményére sétált be.

Az is jól látszik, hogy megtett pár lépést hátra, koncerteket sem ad egy ideje. Hogy ez változni fog valaha, talán ő sem tudja, mindenesetre szüksége volt már arra, hogy valamilyen szinten csendesebb legyen körülötte az élet.

Andi azt mondja, tudatosan tartja magát távol a külvilágtól, egyszerűen belefáradt az őt övező figyelembe, illetve a pletykák, botrányok is megviselték. Ennek kapcsán jegyezte meg a TV2 kamerái előtt, hogy jelenleg me-timeozik, sok időt tölt a kutyájával, akivel kiköltözött a városból.

Elismerte, valóban ez volt a terve, hogy minél távolabb kerüljön a médiától. Ugyanakkor szívesen megy el olyan eseményekre, amik ideje lehet csinosan jelenhet meg, mint például Linda divatbemutatója.