Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $
Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi elárulta, hogy költözés előtt áll, és kutyusa is lesz, aki valószínűleg részben meg fogja változtatni az életét.

Tóth Andi továbbra is az egyik legsikeresebb sztárnak mondhatja magát, aki szép csendben a TV2 egyik arcává vált. Nem egy műsorban tette le a névjegyét, hamarosan pedig a Sztárban Sztár zsűrijében fog dolgozni.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Ennek kapcsán tisztázta, nem poénkodni megy a műsorba, nagyon komolyan veszi az új munkáját. Korábban már szerepelt a műsorban, akkor versenyzőként és végül egészen a döntőig jutott, ahol a volt párja végzett előtte.

Andi számára amiatt is különleges lehet az új Sztárban Sztár, mert a szerelme, Marics Peti szintén a zsűriben foglal helyet. Peti más karakter, és tudja jól, hogy Andi lesz a komolyabb kettejük közül a műsor alatt.

A Blikk megkérdezte Andit, mennyire vannak egy hullámhosszon, illetve megvitatják-e odahaza a szakmai dolgokat. „Én az a típus vagyok, aki szinte soha nem kér véleményt, akitől mégis, azt okkal teszem és meg is hallgatom.” – reagált a kérdésre Andi.

„Peti talán ennek is az ellenkezője, szokott kérni véleményt, de nem feltétlenül hallgatja meg. Általában teljesen más szemmel látjuk a dolgokat, de most, a zsűriszékben talán ez még jól is jöhet.”

A Blikk interjújából azt is megtudhattuk, hogy Andi költözés előtt áll, és lesz egy saját kutyája. „Idén szeretnék minél kevesebb energiát fordítani a munkára. Az utóbbi két évben túlvállaltam magam, ami érezhetően nem tett jót. Szeretnék nyugalmat találni, új házba költözöm, és kutyusom lesz. Ez lesz a legfontosabb és a barátaim.”