Totem: sokk, az egyik legnagyobb esélyes is kiesett a döntő előtt, hihetetlen

Fotó: Instagram/Baronits Gábor
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 15. - 21:11

A Szarvasok is lejátszották, amit le kell játszani, és összeállt az a hármas, akik összecsaphatnak a másik hármassal.

Nagyon közel járunk ahhoz, hogy kiderüljön, ki nyerte a Totem első évadát. A Szarvasoknál teljes az összhang, ráadásul Stohl András feláldozta magát, hogy Szabó Dóri jusson be harmadikként Viktor és Bálint mellett.

Valóban hősies cselekedet volt, és ésszerű magyarázatot adott arra, hogy miért döntött így. Viktor egyenes ágon jutott be, mivel a társak rá szavaztak, addig a Szarvasoknál a vártnak megfelelően messze nem értettek egyet.

Ezek után egyenes ágon egy versenyző sem jutott be közülük a TOP-3-ba, így mindenkinek íjat kellett ragadnia, de az öt versenyző közül, csak hárman mehettek tovább, ami azt jelentette, két versenyzőnek csomagolnia kellett.

A vártnál is sokkal izgalmasabban alakult a verseny, leszámítva Bogit, akinek nagyon nem akart menni a nyilazás, ugyanakkor ő lelkiekben már inkább otthon volt, köszönhetően a korábban történt veszekedéseknek. Ez is negatív hatással volt a teljesítményére, ellenben Eszterrel.

Totem: Stohl András olyasvalamit tett le az asztalra, amire szavak nincsenek

Eszter volt az első, aki elérte az 500 pontot, így ő már biztosan ott van a TOP-3-ban. Közvetlen ezután Leo jutott be, noha előtte nemigazán hitt benne. Hatalmas meglepetésre Gábor rendkívül rosszul kezdett, legjobb íjászként szétesett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.