Totem: Stohl András olyasvalamit tett le az asztalra, amire szavak nincsenek

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 15. - 20:43

Hozott egy döntést a színész, tartotta magát ahhoz, hogy végül mást juttatott maga helyett a TOP-3-ba Viktor és Bálint mellé.

Stohl András már nincs versenyben, köszönhetően annak, hogy Szabó Dórinak kedvezett, és teljesen szándékosan. Azt szerette volna, ha ez a bizonyos trió lesz ott a döntőben, és most boldog, hogy mindez megvalósult.

„Jó érzés jót csinálni, jó érzés jót tenni, jó érzés adni, és jó érzés hazamenni.” – mondta a TV2 stábja előtt András. „Itt ebben a csapatban mindenki őszintén játszik. Nyilván nekem volt egy döntésem, illetve volt egy döntésünk, bár ezt nem mondtuk ki.”

„Érdekes, hogy ez az első talán, amit nem mondtunk ki. Sokat gondoltunk, beszélgettünk, hogy mi lehet, hogy tud majd a két ember a legjobb lenni.” – fogalmazott András, aki szerint az íjászat neki lett kitalálva.

Ha csak ez az egy feladat lett volna a fináléban, akkor nyilván az ember átgondolja a dolgokat. „Az nekem nagyon-nagyon kedvező párbajfeltétel. Bekerülhettem volna harmadiknak, de minek, amikor biztos, hogy kell futni, és akkor biztos, hogy én lehúznám a csapatot.”

Galambos Lajost börtönbüntetésre ítélték áramlopás miatt

„Azért puposkodni egy párbajon, hogy én vagyok a legjobb, és bejutok, az teljes ostobaság lett volna a játék kimenetelére. Azt gondoltam, hogy ráadásul Dóri jól is fut, nagyon-nagyon jó energiát visz a fiúknak a puttonyába, és nagyon szerettem volna, hogy ez a három ember üljön ott.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.