Totem: Stohl András rendkívül mély vallomása

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 15. - 19:47

Szabó Dóri mellett Stohl András is mély vallomást tett a TV2 stúdióban, különleges pillanatokat éltek át a TOP-3-as verseny előtt.

A TOP-3-ba Viktor automatikusan jutott be, miután a társai így döntöttek. Ezek után már csak két szabad hely maradt, amit Bálint és nagy meglepetésre Dóri kaparintott meg. Alapesetben azt gondolhattuk volna, hogy a remekül íjazó András szerzi meg a bejutás jogát.

Nem így lett, mert András úgy döntött, hogy előtérbe helyezi a társait, elsősorban Dórit, akinek megadta az esélyt arra, hogy ott legyen a legjobb háromban a Farkasok részéről, és ezt végül sikerült is abszolválnia.

Ördög Nóra megjegyezte, a női energia valószínűleg hiányzott volna a TOP-3-ból, ha Dóri sem jut be a legjobbak közé. András olyannyira lovagias volt, hogy a 100-as táblát vette célba az 50-es helyett, máskülönben valószínűleg ő jutott volna be a TOP-3-ba, és nem Dóri.

„Én a mai napig hálás vagyok, és köszönöm szépen a lovagiasságodat.” – szólt Andráshoz Dóri. „Szerintem a tekintetemben minden benne volt, ahogy Andrásra néztem… a hála, a sajnálom, az, hogy ez biztos jó lesz-e így, hogy megérdemel-e ezt.”

Britney Spears egészen váratlan döntése az eljegyzését követően

„Nagyon-nagyon megható pillanat volt, hát ezt utána feldolgozgattam magamban, de nyilván nagyon boldog voltam, hogy ott lehetek a fiúk között a háromban.” András elismerte, borzasztóan nagy volt a hullámvasút.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.