Totem: hatalmas fordulat, Stohl András is kiesett

Fotó: Instagram/Totem TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 14. - 22:26

A Totem legutóbbi versenynapján több versenyzőnek is távoznia kellett a versenyből, készülvén a pénteki döntőre.

Ördög Nóra érdekes bejelentéssel állt elő, közölvén, hogy mindkét csapatból két-két versenyző fog búcsúzni az aktuális versenynapon. Ugyanakkor a Szarvasok és a Farkasok is lehetőséget kaptak arra, hogy egy versenyzőt beszavazzanak a döntőbe.

A Farkasoknál nem volt kérdés, hogy Viktor lett ez a személy, akit azonban meglepte a döntés. Furcsa volt számára kívülről figyelni az eseményeket, míg Dóri, Csenge, Bálint és András íjpárbajon küzdött meg egymással.

Közülük két versenyzőnek is mennie kellett, és már az elején úgy tűnt, hogy Csenge a leggyengébb. A többiek erősebbek és ügyesebbek voltak, így a fiatal lánynak véget ért a versenye, nem folytathatja tovább.

Arra azonban nem sokan számíthattak, hogy a jól íjászkodó András lesz a második személy, aki búcsúzik, ami azt jelentette, hogy Viktor, Bálint, illetve Dóri jutott be a TOP-3-ba. „Én ezt a hármast szerettem volna, ha megy, úgyhogy örültem neki.” – mondta András.

Totem: Leo nem kicsit akadt ki, Gábor szerint gyerekes, amit művel

András szerint méltó módon fejezték be a játékot, szeretettel, mindenki örülni tudott a másiknak. Ettől független valóban meglepetés volt, hogy András nem ment be a legjobb háromba, de ő ennek is őszintén örült.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.