Totem: Leo nem kicsit akadt ki, Gábor szerint gyerekes, amit művel

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 14. - 21:28

Leo messze nem értett egyet a társaival, amikor a vereség ellenére az erkölcsi győzelemről beszéltek, és ennek hangot is adott.

Leo érezhetően a csapat vezére próbált lenni, és ez néha sikerült is neki, de valójában csak pillanatokra működtek csapatként, ellentétben a Farkasokkal, akik remekül teljesítettek, és kedvelik egymást.

A legutóbbi versenytis elbukták, és hamarosan jön a döntő, ahol Leo nem lát sok esélyt a győzelmére az íjászat miatt, mert Gábor sokkal jobb. Már emiatt is kissé dühös, de ami igazán kiakasztotta, az az általa közhelynek nevezett mondatok.

Gábor szerint az erkölcsi győzelem mindenképpen a szarvasoké, addig Leo messze nem értett ezzel egyet. „Megint ez az életmegváltó szövege Gabinak, amit már tényleg hidegrázásom van, hogy szeretjük egymást, összeértünk, de szép, de jó, és együtt fogunk vacsorázni, és milyen jó emberekkel még nem találkoztam…”

Szívszorító vallomás Varga Viktortól, mindent felvettek a kamerák

„Ez gáz dolog, amikor magyarázzuk, hogy szeretjük egymást, meg milyen jól összebarátkoztunk, aztán kimegyünk a játékból, és pont kétszer nem fogunk találkozni egymással, most meg leadjuk ezt a nagy szöveget.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.