Szívszorító vallomás Varga Viktortól, mindent felvettek a kamerák

Fotó: Instagram/Varga Viktor
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 14. - 18:09

A Totem stábjának kamerája szinte minden fontos eseményt rögzítettek, a beszélgetéseket is, amelyek közül valami adásba kerül, valami pedig nem. Varga Viktor vallomása szívszorítóra sikeredett, amiről Szabó Dórinak beszélt.

Már nincs sok hátra a döntőig, de még mindig a Farkasok tűnnek a jobb, egységesebb csapatnak, főleg azok után, hogy lehetséges, Leo feladja a játékot. Drámai pillanatokat élhetünk át a mai napon, ha ez valóban megtörténik, de más fordulatok is következhetnek.

Varga Viktor az egyik fő esélyes, ez megkérdőjelezhetetlen, mivel nemcsak fitt és gyors, a képességei is arra utalnak, hogy övé lehet az első hely. Nem lesz könnyű dolga, főleg, ha Leo mégsem adja fel a versenyt, de nemcsak vele kell számolnia.

Viktorról tudjuk, hogy szeret a dolgok lelki oldaláról beszélni, és most olyasvalamit árult el Dórinak, ami egyenesen szívszorító. Dóri szerint sokan mást gondolnak Viktorról, mint amilyen valójában, mert a versenyben pontosan látni az igazi karakterét.

Horvát Éva vallomása, és egy tüneményes kép a kisfiával

„Egyébként egy tök érzékeny, egy tök normális, egy odaadó emberfia vagy.” – mondta Dórinak Viktor, és abban is egyetértettek, hogy egy kis család lettek a hetek alatt. „Egyébként tetszik is ez, de nem tudtam elképzelni, hogy milyen.” – reagált Viktor.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.