Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Csak úgy ragyog Török Livi, az Exatlon Hungary vonzó sztárja (fotók)

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Le sem tagadhatná, hogy mennyire jól érzi magát Török Livi, az Exatlon Hungary korábbi kihívója, aki imád nyaralni.

Az emberek többsége imád nyaralni, különösen, ha ezt a kedvesével tehetik meg. Török Livi legutóbb nagyon messzire utazott a férjével, ami akár egy második nászút is lehetne, annyira különleges.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Legalább ennyire különleges a Liviről készült bikinis fotó, amivel megint lenyűgözte a követőket, akik szép lassan 44 ezren lesznek az Instagram oldalán. Odakint más tempóban zajlik az élet, és ilyenkor vesszük észre, mennyivel jobb nyugodtan haladni előre.

Túlságosan is rohanunk, hajszoljuk a munkát, és hajlamosak vagyunk megfeledkezni a fontos dolgokról. Ezek az utak mindig ráébreszthetnek bennünket arra, hogy mi a helyes irány, és az igazi boldogság.

Liviék remekül érzik magukat odakint, és természetesen vitt magával pár kényelmes és csinos ruhát az Exatlon Hungary sztárja. A piros szín különösen jól áll neki, maximálisan kihozza a tüzes karakterét.

Vivien azt mondja, ebben a pár napban nem tud mit kezdeni a hajával, így marad a konty, benne a virággal. „Ebben a párában nem tudok mit kezdeni a hajlammal, marad a konty és a bele tűzött virág.”