Clouds
21 Budapest
Dollár
362,67 Ft
Euró
390,38 Ft
Font
444,54 Ft
Bitcoin
28,103 $

Így élvezi az életet Török Livi a világ másik felén

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi jelenleg egy egészen más környezetben élvezheti az életet, amire már nagyon várhatott.

Az ember az élete során, ha igazán szerencsés, sok helyre eljuthat, akár nagyon távoliakra is. Nincs is szebb annál, amikor újabb és újabb felfedezéseket tehetünk meg, és közben különleges emlékeket gyűjtünk.

Soron kívül Ezek a betörők kedvenc helyei Budapesten

Török Livi, aki az Exatlon Hungary-nek köszönhetően Dominikát is láthatta, szintén imád utazni. A kiváló formának örvendő bokszedző még mindig fiatal, de már nem egy nagyon különleges helyen járt.

Részben igaz, hogy minél távolabbra utazunk, annál mélyebb élmények érhetnek bennünket. Ez például már csak Ázsia és Afrika miatt is igaz, ahol teljesen más a kultúra, és olyan helyszíneket találunk, hogy azok az életünkre is hatással lehetnek.

Livi az utóbbi időben is sokat dolgozott, és mondhatni a lehető legjobbkor kelt útra, hiszen idehaza még nincs jó idő. Mauritiuson azonban kellemes 27-30°C fogadja, bár az eső is szerepet játszik, bár ilyen melegben ez kissé más, mint idehaza.

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője már élvezi is az ottani életet, átvette az életérzést, és természetesen a videók sem maradhatnak el. Erre a linkre kattintva megnézhetitek, hogyan érzi most magát Livi.