Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Ilyen szexin mutat Török Livi bikiniben a világ másik felén

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Élvezi az életet, a nyaralást, a boldog házasságot Török Livi, aki továbbra is remek formában van, motiválva ezzel a követőit.

Akikből van bőven, hiszen lassan 44 ezer követőt köszönhet az Instagram oldalán. Az Exatlon Hungary országos ismertséget hozott számára, ami nyilván a karrierjére is hatással volt, sokan ismerhették meg a műsor által.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

A bokszedzőként dolgozó Török Livi abszolúte önazonos és nagyon is hiteles. Csak rá kell nézni a formájára, már azzal nagyon sok embert motiválhat, vehet rá arra, hogy egészséges életmódot éljen.

Emellett a boksz az önvédelemre is megtanítja az embereket, nem beszélve a fegyelemről, a mentális erőről. Nagyon sok pozitív hatása van ezeknek az edzéseknek, természetesen a nők részéről is.

Livi pár nappal ezelőtt Afrika felé vette az irányt a férjével, hogy egy kicsit pihenjenek. Ezzel hátat fordítottak a hideg időnek, gyakorlatilag a lehető legjobbkor tették meg, mert az igazi tél csak most érkezett meg a mínuszokkal.

Mint azt láthatjátok, a világ másik felén nem kell ezzel foglalkozniuk, Livi pedig lenyűgözően mutat bikiniben. Már majdnem 2 ezer like-nál jár a poszt, amit néha nagyobb oldalak sem tudnak produkálni.