Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Tolvai Reni a konditeremben is rendkívül vonzó (fotók)

Tolvai Reni annak is szereti megadni a módját, ha épp a konditeremben edz, és nem mellesleg minden eddiginél jobb formában van.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni egy igazán különleges énekesnő, aki hangban, megjelenésben és karakterben is készen állnak egy nemzetközi karrierre. Ez még nem adatott meg számára, viszont Magyarországon is jól érzi magát.

Legutóbb a Sztárbox ideje alatt csinált egy akkora show-t, mintha csak Amerikában lett volna. Csak úgy árad belőle a szexi energia, a magabiztosság, köszönhetően annak is, hogy csodálatos formában van. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Nem keveset tett ezért, és tesz továbbra is, ami őt dicséri. Nagyon kitartó, pontosan tudja, hogy mit csinál, mik a céljai, és valószínűleg a konditeremben is komoly feltűnést okoz ezzel a megjelenéssel.

Azok sem lehetnek kevesen, akik szívesen lennének olyan formában, mint Reni. Nehéz elképzelni, hogy ennél is lehetne még vonzóbb, de őt ismervén, valószínűleg a 2024-es nyári formája minden korábbinál izgalmasabb lesz.

Ha már edzések és kondi, tegyünk említést Reni szettjéről is, ami kihangsúlyozza a vonalait és a dekoltázsát. Ha kíváncsi vagy az énekesnő extrán vonzó ruházatára és természetesen rá, akkor csak kattints erre a linkre!

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.