Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Tolvai Reni volt a legszexibb nő a Sztárboxban (videó)

Tolvai Reni lehetőséget kapott arra, hogy fellépjen a Sztárbox legutóbbi élő adásában, aminek ideje alatt nagy show-t csinált.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csak kapkodták a fejüket a Sztárbox nézői, annyi ütést láthattak vasárnap este. Nyári Dia a győztes meccsét követően elárulta, milyen taktikával győzte le Járai Kírát, aki nagyon csalódottan nyilatkozott.

Többek között arra is fény derült az este folyamán, hogy ezen a hétvégén miért nem lépett ringbe Rácz Jenő és Kabát Péter. A két barát eredetileg most bokszoltak volna, viszont közbeszólt Kabát sérülése. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Dobrády Ákos, akit Pintér Tenya ütött ki, azt mondta, jövőre újra megpróbálná a Sztárboxot, annyira tetszett neki. Tenyával viszont nem tudott mit kezdeni, akkora ütéseket sózott rá a színész, aki közben majdnem kifáradt.

A közönség végig jól szórakozhatott, mindig történt valami, és a látványos bevonulások sem maradhattak el. Tenya például lóháton futott be, ami szerencsét hozott neki, és nem sokkal később már győztesnek mondhatta magát.

Tolvai Reni a szünetben adott egy látványos koncertet, és olyan szexi ruhát viselt, hogy attól bárki zavarba jött volna. Lenyűgözte a közönséget, sokan irigykedhettek rá, hiszen szenzációs formában van.