Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Nyári Dia elárulta, milyen taktikával nyert a Sztárboxban Járai Kíra ellen

Járai Kírának még csak esélyt sem adott Nyári Dia, nagyon keményen védekezett, és közben folyamatosan ütötte az ellenfelét.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Járai Kíra Nyári Diával küzdött meg vasárnap a Sztárbokxban, aminek vereség lett a vége. Összességében nem sok esélye volt Kírának, aki elmondása szerint alig adott ki magából valamit a meccs alatt, míg Dia hozta a kötelezőt.

„Nagyon izgalmas volt, olyan volt az egész, mintha egy pillanat lett volna. Álomszerű volt az egész bunyó.” – mondta Dia, akit lenyűgözött a hangulat, soha ezelőtt nem tapasztalt hasonlót eddig élete során. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A meccs kapcsán azt mondta, semmire sem számított, pontosan amiatt, nehogy felállítsanak valamilyen taktikát, ami később nem működik. Mivel Kírának sem voltak ezelőtt bokszmeccsei, igazán nem is lehetett belőle készülni.

„Ez be is jött.” Az igazi taktikájuk az volt,hogy az első menetben felmérik Kíra stílusát, és aszerint alakítják tovább a folytatást. Ez végül valóban bejött, és Dia nagyon okosan, határozottan bokszolt a ringben.

Dia nem tagadja, az elmúlt adás tapasztaltai is sokat segítettek, mivel azt lehetett látni, hogy a lányok alig védekeztek. Ez róla nem mondható el, az egyik kezét szinte végig fenntartotta a feje előtt.