Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Tolvai Reni szexi formája láttán sokan csak irigykedhetnek

Tolvai Reni megjelentette az új dalát és egy olyan szexi szettben mutatkozott, ami még inkább kiemeli a formáját és a stílusát.

Fotó: YouTube/Magneton
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni volt az egyik sztárvendég a Sztárbox legutóbbi eseményén, és a vártnak megfelelően nagyon erőteljesen kitett magáért. Elállt az emberek lélegzete, nehéz szavakat találni rá, mennyire jól néz ki.

Női szemmel is csak dicsérni tudjuk, és mint mindig, Reni erőteljes összképet alkot. Emellett az új dalával egy igen fontos témára szerette volna felhívni a figyelmet, mely egyre nagyobb és durvább méreteket ölt. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

„A social media bántalmazás nem menő! Megsérteni, kifigurázni a másikat brutálisan ciki. Lehet, hogy hirtelen nincs következménye, de a karma visszavág.” – üzent határozottan az új posztjában Reni.

„Erről szól a legújabb dalom a ‘Bántasz” feat.Luvoli . Azért LuvOli, mert a fiatalabb generációban talán még inkább jelen van a cyber-bullying. Legyél kedves és szerető ember.” – folytatta bejegyzését Reni.

„Youtube-on és minden digitális platformon elérhető az új dal. Pörgessük fel, fontos üzenet.” Reni továbbra is fontosnak tartja ezt a témát, és nem mellesleg a megjelenésével is igencsak fel tudja hívni az emberek figyelmét.