Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Tíz autót tört fel, majd ellopta belőlük a készpénzeket egy 66 éves férfi

Többrendbeli lopás bűncselekményének elkövetése miatt bűnhődhet az a nyugdíj előtt álló férfi, aki lezárt gépkocsikból pénztárcákat, táskákat a bennük elhelyezett készpénzzel, okiratokkal és értékekkel együtt tulajdonított el.

...svg content...Fotó: Police.hu
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság 10 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Lajos 66 éves salgótarjáni lakos ellen – írta a Police.hu.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2020. szeptember 16. és 2021. március 12. között az egyik országos áruházlánc salgótarjáni üzletének parkolójában összesen tíz személygépkocsiból  – a sértettek figyelmetlenségét kihasználva – a nyitott gépjárművek utasterében vagy csomagtartójában elhelyezett pénztárcákat, táskákat magához vette, és az abban elhelyezett készpénzzel, bankkártyákkal, okiratokkal, használati tárgyakkal és különböző értékekkel együtt elment a helyszínről. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították, 2021. március 23-án elfogták és előállították a rendőrkapitányság épületébe a férfit. R. Lajost a hatóság tagjai gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A rendőrök a végrehajtott kutatás alkalmával különböző vagyontárgyakat foglaltak le vagyonvisszaszerzés céljából, és vizsgálják, hogy a 66 éves helyi lakos további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e.