Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

További Hírek

Éppen ezért két lépcsőben, közel 20%-kal emeli a víz árát a kormány.

Az Energiaügyi Minisztériumnak lépnie kell, már ősszel döntés születhet a Parlamentben.

A klímaaktivisták szenet öntöttek a vízbe, hogy feketére színezzék azt.

Noha nem ez az első alkalom, hogy vizet fedeztek fel egy távoli bolygón, a szóban forgó exobolygó felszínén egy különleges, metánból, szén-dioxidból és vízből álló, kavargó porvihar keletkezett.

Noha eddig jóformán csak pletykákat kaptunk, ezúttal egy olyan videó is érkezett egy bennfentestől, mely ha ténylegesen megvalósul, akkor a rajongók leborulnak a fejlesztők előtt.

Az elmúlt hetek során Oroszország többször is rakétákat lőtt Ukrajna létfontosságú infrastruktúrájára, amely nagymértékben nehezíti az ország áram- és vízellátását, valamint megzavarta a kommunikációs hálózatát.

Eddig csak a tudományos-fantasztikus filmekben hallhattunk és láthattunk olyat, hogy vizet találtak a Földön kívül is, ez a friss felfedezés pedig alátámaszthatja, hogy valóban létezik élet a bolygónkon túl is.

Dél- és Kelet-Anglia alatt fehér mészkőréteg húzódik, ugyanolyan, mint amilyen a doveri fehér sziklákat alkotja, az ottani patakok és folyók pedig az alapkőzet forrásaiból erednek.

A Vízügy aggódik, annyira súlyos már a vízhiány az egész országban. 

A fideszes országgyűlési képviselő a közösségi oldalára feltett videójában rámutatott: a kánikula és a megnövekedett vízfogyasztás miatt a szolgáltató másodfokú vízkorlátozást rendelt el több településen.