Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

További Hírek

Ilyen sem volt még: a Vatikán egymillió eurós váltságdíjat fizetett egy túszul ejtett apácáért

Egy apácát túszul ejtettek Afrikában, Ferenc pápa pedig jóváhagyta, hogy kifizessék érte az egymillió eurós váltságdíjat.

Az amerikai misszionáriusok elrablói 17 millió dollár váltságdíjat követelnek

Egy bűnbanda elrabolt tizenhét amerikai keresztény hittérítőt, valamint azok családtagjait Haiti fővárosában, Port-au-Prince-ben.

Több millió dollárnyi váltságdíjat szerzett vissza az FBI egy hackercsoporttól

Az amerikaI igazságügyi minisztérium 2,3 millió dollárnyi, Bitcoinban kifizetett váltságdíjat tudott visszaszerezni az ország keleti partvidékén futó Keystone benzinvezetéket napokra lebénító DarkSide hackercsoportnak fizetett váltságdíjból.

A Jemenben elrabolt magyar férfi már egy évvel ezelőtt meghalhatott

A Jemenben elrabolt magyar férfi halálhírével kapcsolatosan újabb információk kerültek napvilágra, melyek szerint Koltai György már egy éve meghalhatott.

Egy magyar férfit állítólag elraboltak és megöltek Jemenben

A Kimo néven ismert 43 éves magyar férfit áprilisban rabolták el egy dél-jemeni milícia tagjai, akiért később váltságdíjat követeltek, ám mivel nem kapták meg halálra kínozták a férfit.

Fegyveres erők szabadították ki az elrabolt nigériai iskolás lányokat

A helyi tisztviselők kedden adták hírül, hogy fegyveres erők sikeresen kiszabadították azt a 279 elrabolt iskolás lányt, akiket Nigéria északnyugati részéről raboltak el egy bentlakásos iskolából.