Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

További Hírek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 28 éves nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt.

A férfit őrizetbe vették, miután az orvosszakértői vizsgála bántalmazást állapított meg.

Állig felfegyverzett, atletikus, gyors mozgású fiatal férfit keresnek, aki évekig a katonaság szolgálatában állt, és párkapcsolati erőszakkal tarkított múlttal rendelkezik.

Évekig fantáziált munkatársai meggyilkolásáról a férfi, aki szerdán tüzet nyitott kollégáira a San Joséban, és előbb 9 emberrel, majd magával is végzett.

Azzal hívta fel a rendőröket egy férfi, hogy az élettársa fejébe vágja a baltát, ha a rendőrök nem intézkednek és költöztetik el közös otthonukból.

Testfelületének 50 százalékán szenvedett égési sérüléseket a várandós áldozat, akit a román számazású férfi megpróbált meggyilkolni.

Egy szombathelyi férfi éveken át verte, válogatott módszerekkel bántalmazta a párját és gyakorlatilag mindenét elvette, aki ezért még egy öngyilkosságot is megkísérelt.

Nem sokáig tartott a párkapcsolati erőszakkal megvádolt michigani férfi bírósági meghallgatása, mivel az áldozat és vádlott ugyanabban a lakásban tartózkodott a tárgyalás alatt.

A WHO 2010 és 2018 közötti adatokat vizsgáló új kutatása szerint a világon élő nők csaknem harmadát érte már életében fizikai vagy szexuális erőszak, a legtöbb esetben az intim partner az elkövető.

Krysia Paszko kozmetikumokkal foglalkozó weboldala nem az, aminek elsőre látszik.