18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Négygyermekes édesanya a Hős utcai gyilkosság áldozata

Fotó: Képernyőfelvétel/Tények
not image

Kornis Vivien

2021. július 31. - 19:25

A gyanú szerint élettársa végzett a 47 éves nővel Kőbányán.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, holtan találtak pénteken egy nőt Hős utcai lakásban. A rendőrök számára azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy a nőt bántalmazták, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy emiatt életét vesztette.

Kiderült, hogy a gyilkosság áldozata egy 47 éves, négygyermekes édesanya, akit a gyanú szerint 39 éves élettársa vert agyon. A Tények információi szerint a férfi nemrég szabadult a börtönből, a bíróság lopás miatt ítélte szabadságvesztésre.

A Tv2 stábjának a házban és a környéken lakók elmondták, hogy a pár gyakran veszekedett az utcán. Az áldozat egy szomszédja arról beszélt, hogy a férfi alkoholista és kábítószer-függő, illetve agresszív és erőszakos volt, és a pár gyakran kiabált egymással.

Az áldozatra azután talált rá egy férfi, hogy a nő élettársa megállította az utcán, és azt mondta neki, menjen fel a második emeleti lakásba, nézze meg párját, mert meghalt.

A férfi tagadja a gyilkosságot, és azt állítja, néhány nappal ezelőtt elköltözött a nőtől, most csak látogatóba érkezett a házba egy rokonához. Állítása szerint akkor talált rá a nő holttestére, amikor benézett élettársa lakásába.

A rendőrség halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ellene, még a helyszínen elfogták.