Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Életveszélyesen megszurkálta volt barátnőjét egy férfi Budapesten

A 38 éves férfi ellen emberölés kísérlete miatt folytatnak nyomozást.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 27-én hétfőn 12 óra után néhány perccel érkezett bejelentés, miszerint a főváros VIII. kerületének egy társasházában egy lépcsőházban egy 25 éves nőt volt partnere többször megszúrt, megvágott egy késsel.

Az elkövető a helyszínről elmenekült, a budapesti járőrök azonnal megkezdték a férfi felkutatását. Az egyenruhások a gyanúsítottak egy órán belül egy IX. kerületi társasháznál elfogták. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A Budapesti Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleménye szerint a 38 éves férfi a rendőrök kiérkezése előtt önmagát is megsebesítette.​

A mentők K. Zsoltot és a nőt is kórházba szállították, az áldozat életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi ellen a BRFK emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.