Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

További Hírek

A 19 éves fiú feldühödött, és kitaszította az ablakon 18 éves párját, aki túlélte az esést, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Önként adta fel magát a nő, aki alig 30 perce született csecsemőjét egy buszmegállóban hagyta magára.

A 38 éves férfi ellen emberölés kísérlete miatt folytatnak nyomozást.

A korábbi NFL-játékost, Justin Bannant gyilkossági kísérletért és első fokú testi sértésért ítélték el pénteken, amiért 2019-ben lelőtt egy nőt.

A Somogy Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot azzal a fiatal külföldi állampolgár férfival szemben, aki a vád szerint haragosa bátyjának nekiment az általa vezetett kisteherautóval.

Emberölési kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást kedden a német rendőrség, miután egy hallgató válságos állapotba került, további hat hallgató pedig szintén megbetegedett egy mérgezés után egy egyetemen.

A 26 éves férfi akkor hagyott fel a bántalmazással, amikor saját magát is megsebesítette a késsel.

Néhány nappal egy házaspár esküvője előtt akarta kiirtani az egész családot egy nő Malomsokon, miután beleszeretett a vőlegénybe.

Az emberölési kísérlettel vádolt fiatal férfi a bíróságon elmondta, azért próbált apjával végezni, mert gyerekkorában édesanyját, őt, és testvéreit is bántalmazta.

Válságos állapotban van a vasárnap este súlyosan bántalmazott magyar férfi.