Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Szelevényi gázrobbanás: emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség

A szomszédok hallották a hatalmas robbanást, egyikük pedig az anya segélykiáltását is.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Emberölés kísérlete miatt indított nyomozást a rendőrség a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Szelevényen szombaton történt házrobbanás ügyében – tudatta a vármegyei rendőr-főkapitányság vasárnap. Korábban arról érkezett hír, hogy gázrobbanás után tűz ütött ki egy lakóházban, Szelevényen, a Rózsadomb úton.

Az esethez kunszentmártoni és szarvasi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral sikeresen eloltották a lángokat. Az viszont kérdéses, pontosan mi okozhatta a gázrobbanást. Míg a vármegyei hírportál, a szoljon.hu értesülései szerint két embert kellett kórházba szállítani, emellett úgy tudni, a házban egy 50 év körüli anya lakott a 10 év körüli gyermekével.

A szomszédok hallották a hatalmas robbanást, egyikük pedig az anya segélykiáltását is. Az eset éjszaka fél kettő körül történt – teszi hozzá az MTI a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlésére hivatkozva. Mint kiderült, emberölés bűntett kísérlete, valamint közveszélyokozás bűntett miatt folytatnak nyomozást.

„A folyamatban lévő eljárásra tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad” – írták. De arról is beszámoltunk, hogy beismerte a bűncselekmény elkövetését a kihallgatásán a múlt héten Miskolcon történt gyilkosság gyanúsítottja. A férfi egyáltalán nem tud magyarul, s körülbelül három éve hagyhatta el Csehországot; azóta cél nélkül járta Magyarországot és a környező országokat.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.