Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

További Hírek

A dombokon és partokon sorakozó óriási szélerőművek helyettesítésére is elkészült egy új találmány, a lapát nélküli szélturbina ugyanis még elődeinél is környezetbarátabb – állítják feltalálói.

100% újrahasznosított műanyagból készült palackokat mutatott be az Egyesült Államokban a Coca-Cola, nagy lépést jelent ez a fenntarthatósági stratégiájuk keretében.

Sikerült megszereznie a dán kormánynak a széleskörű politikai támogatást Dánia történetének egyik legnagyobb beruházására, az úgynevezett „megújuló energia-szigetre”, mellyel 2050-re elérhetik a klímafüggetlenségi céljaikat.

A hazánkban elindult Tisztítsuk meg az országot! elnevezésű program keretein belül máris hatalmas sikert könyvelhetnek el a nemzeti parkok, ugyanis rengeteg szemét került elszállításra – írja az Index.

A neves és elismert Royal Club Hotel egy egészen nagyszerű kezdeményezéssel állt elő, ami követendő példa lehetne a többi vendéglátóegység számára.

A valamennyi szappanhasználó körében sincsen egyértelmű konszenzus arra vonatkozóan, hogy melyik szappant kényelmesebb használni, a szilárd vagy a folyékony halmazállapotút.

Már az építkezésnél és az épülettervezésnél is minél inkább figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat, és minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyó lakóházak, irodaházak felhúzásán ügyködnek korunk építészei.