Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

További Hírek

Orbán Viktor és felesége elsőként üdvözölhette Kína elnökét, aki egy óriási különgéppel érkezett meg Magyarországra, Budapestre.

Az esti órákban landolt Kína elnökének gépe, akit már nagyon várt a magyar küldöttség, és a következő napokat Budapesten fogja tölteni.

Hamarosan Magyarországra érkezik a kínai elnök, akit honfitársai a jelek szerint már nagyon várnak.

Karácsony Gergely azt állítja, sok kellemetlenséget jelent a budapestiek számára Kína elnökének fővárosi látogatása.

Hszi Csin-ping kínai elnök Budapesten is fontos bejelentéseket tehet, amik jövedelmezőek lehetnek Magyarország, a magyar emberek számára.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.

Hszi Csin-ping egy 400 fős delegációval érkezik Magyarországra; forgalomkorlátozásokra kell készülni szerdától egészen péntekig a fővárosban.

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.

Budapest belvárosában és a repülőtér környékén átmeneti forgalomkorlátozásokra kell felkészülni szerda estétől péntek délutánig Hszi Csin-ping kínai elnök és delegációja magyarországi látogatása kapcsán.

Most először jár Magyarországon a kínai elnök a hivatalba lépése óta.