Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

További Hírek

Ellenkérelmet nyújtott be a gyermekvédelmi törvény miatt az uniós bírósághoz Varga Judit igazságügyi miniszter.

Az igazságügyi miniszter egy konferencián jelentette ki, hogy "minden szülő legféltettebb kincse a gyermek, politikai közösségünk számára pedig szent és sérthetetlen".

A gyermekvédelmi törvény is szóba került Varga Judit interjújában, amit a Magyar Nemzetnek adott, közvetlen a 2023-as esztendő beköszönte előtt.

Az Európai Bizottság nem nézi jó szemmel, hogy a magyar kormány meg akarja védeni a gyermekeket az LMBTQ-propagandától, de a forrásokról szóló tárgyalások közben nem merült fel ez a kérdés, azonban a Bizottság az Európai Bírósághoz fordult. 

A külügyi államtitkár reagált arra, hogy Brüsszel megtámadta a magyar gyermekvédelmi törvényt az Európai Bíróságon. 

Az Európai Bizottság kifogásolja a magyar gyermekvédelmi törvény néven ismert törvényben foglaltakat.

A kereskedelmi televízió jelezte, hogy nem adja le a reklámot, amelyet a korábbi években sugároztak. 

Varga Judit igazságügyi miniszter fontos küldetésének tartja, hogy még nagyobb védelmet kapjanak a gyermekek, és ennek érdekében többek között gyorsítani fogják a családjogi pereket.

A miniszterelnök a Gazdasági Évnyitón tartott beszédében tért ki a jelenlegi helyzetre, és elmondta, hogy sem erkölcsileg, sem jogilag nem megalapozott az Európai Unió álláspontja.

A pedofíliát és homoszexualitást összemosó gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti Brüsszel a járvány okozta károk enyhítésére szolgáló összegeket.