Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

A világ egyik legnagyobb üdítőgyártóját is érinti a globális kamionvezető-hiány, amit ideiglenesen úgy próbálnak megoldani, hogy szénszállító-hajókba pakolják a termékeiket.

Az élelmiszeripari szervezetek arra sürgetik a brit kormányt, hogy egy új, 12 hónapos vízumot vezessenek be annak érdekében, hogy több tengerentúli munkavállaló menjen az országba.

Közel 15 milliárdos bővítés indul meg idén szeptemberben a Mars magyarországi gyárában, amellyel több, mint 100 új munkahelyet teremtenek.

A termelőtől a gyártón és a szállításon keresztül az asztalig meg kell őrizni az élelmiszerek biztonságosságát az egészséges élethez és az egészséges bolygóhoz.

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a gazdag országok magas erőforrás-fogyasztása a szegényebb nemzeteket egyenesen az "ökológiai szegénységbe" kényszeríti.

Az alternatív fehérjepiacba történő tavalyi beruházások rekordbevételt hoztak az ágazatnak, a befektetések ugyanis háromszorosára növekedtek a korábbi évhez képest.

Európai kutatók egy korábban soha nem látott képet tártak fel az általunk elfogyasztott ételek éghajlati hatásairól, az élelmiszerek előállításától egészen elfogyasztásukig.