Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,726 $

További Hírek

Az asszony életét vesztette a harapás okozta vérveszteség miatt, gyermeke nem sérült meg.

Elmondása szerint ez az első és utolsó nyilatkozata az ügy kapcsán, mert semmi másra nem vágynak, csak egy kis megnyugvásra.

Az anyaotthonban lévő, gyámság alá került édesanya egyik hozzátartozója szerint nem árultak el nekik részleteket arról, hogy mi okozta a kicsi halálát.

A hátralévő idejét a férjével és a lányaival szeretné tölteni, ezért közösségi adománygyűjtésbe kezdett, hogy sok-sok közös emléket gyűjthessenek.

Hihetetlen lélekjelenlétre lehetett szüksége annak a huszonéves fiatalnak, aki épp akkor lépett be a konyhába, mikor édesanyja kávéfőzés közben rosszul lett: noha érthető módon nagyon megijedt, rögtön megkezdte az újraélesztést.

Elmondása szerint ha mesterdiplomás gyógypedagógusként dolgozik tovább, 25 évébe telt volna egy ekkora összeget megkeresnie.

Később meg is fenyegették az elkövetők, mondván, ha nem vonja vissza a feljelentést, „akkor kerekesszékbe fog kerülni”.

A háromgyermekes édesanya fegyvert ragad, hogy segítsen megállítani az inváziót.

Életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik azt az anyát, aki újszülött kisbabáját 8 fokos hidegben magára hagyta a fonyódi buszmegállóban.

Ártatlannak tűnő hasfájással került kórházba az a Baranya megyei édesanya, aki tíz napjára később belehalt a szövődményekbe.