Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Szörnyű tragédia Bökönyben: újszülött gyermeke mellett halt meg egy fiatal édesanya

A megtört férj elmondta, az a reggel is ugyanúgy indult, mint a többi, sosem hitte volna, hogy tragédiával végződik.

Fotó: MTI/Balázs Attila
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szörnyű tragédia történt március 8-án a Bökönyben: az újszülött gyermeke mellett halt meg egy fiatal édesanya, akinek trombózis alakult ki a combjában. A mentősök hiába siettek az asszony segítségére, az életét már nem tudták megmenteni. A gyászoló férj, Zsolt most egyedül maradt alig egy hónapos kisfiukkal.

A Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy párja combtövében, a fővénában trombózis alakult ki, majd egy leszakadt darab a tüdejébe áramlott. Mindezt azután tudta meg, hogy megkapta a halotti anyakönyvi kivonatot és a zárójelentést. Mint mondta, az a reggel is ugyanúgy indult, mint a többi, sosem gondolta volna, hogy tragédiával végződik.

Elárulta, szokásuk volt, hogy néhány óránként beszélnek, így rögtön arra gondolt, hogy valami baj történhetett, amikor felesége nem vette fel a telefont. „Megijedtem, amikor 10 óra körül nem értem el. A szomszédban lakó rokonunkat kértem, ugorjon át, nézze meg, mi történt” – idézte fel Zsolt a történteket.

Hozzátette, a rokon bement a lakásba, ahol azt látta, hogy a nő a konyhapadlón fekszik, tőle egy karnyújtásnyira pedig a kisbaba. Azonnal értesítette a mentőket, sajnos azonban későn jött a segítség. „Amikor megérkeztem, már küzdöttek a feleségem életéért. Nem indult be a légzése, pedig gépeket is kötöttek rá” – mondta az édesapa.

„Nem tudtam mi tenni, fájdalmasan üvöltöttem, nem hittem el, amit láttam… Sosem felejtem el az oxigén hangját…” – tette hozzá. Ezt követően a mentősök felfektették az ágyra a fiatal nőt, majd elhagyták a lakást. „Ott maradtam Zsanett-tel, mellé bújtam, beszéltem hozzá… Három órán át vártunk így a halottszállítóra… Elmondtam neki, mennyire fáj, hogy itt hagyott engem!” – fogalmazott Zsolt.