Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

További Hírek

A kemény munka már most meghozta az eredményét, hiszen hat kilót fogyott, de még négyet szeretne ledobni.

Hozzátette, igyekszik mielőbb formába lendülni, ám a nyaralások alatt gyakran elcsábul, egyúttal elismerte, jóval többet kellene mozognia.

Elmondása alapján idén már több mint 200 csokitojást elfogyasztott, s azért tartja magát ehhez a szigorú diétához, mert a legtöbb ételtől hányingere van.

A megkérdezettek válaszai alapján az is nyilvánvalóvá vált, hogy sokakat foglalkoztatja az egészséges táplálkozás, illetve a súlycsökkentő diéta.

Nincs is annál lelombozóbb, mikor a hosszú, kínkeserves fogyókúra befejezése után a leadott kilók egycsapásra visszatérnek. De mégis mi az oka annak, hogy nem vagyunk képesek megtartani a nehezen elért testsúlyunkat?

Valóban jót tesz, ha kiiktatunk minden szénhidrátot az étrendünkből, vagy ha teljesen megvonjuk magunktól kedvenc ételünket?

A szervezet bonyolult rendszer, és ha az egyensúly felborul, könnyen felszaladhat néhány kiló, amelytől aztán nehéz megszabadulni. Néha azonban elegendő csupán felülvizsgálni szokásainkat, és máris megindul a súlyvesztés.

Világszerte egyre nagyobb problémákat jelent az elhízás, amely olyan krónikus betegségekhez vezethet, mint a cukorbetegség, a magas vérnyomás vagy különböző daganatos elváltozások