Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

További Hírek

A Forbes számításai szerint a hétfői, Ukrajna elleni támadás akár 700 millió dollárjába is kerülhetett Oroszországnak.

A Pekingi Egyetem matematikusai kiszámították, hogy mennyivel lenne súlyosabb a járvány Kínában, ha ugyanúgy enyhítenék a korlátozásokat, mint ahogy az USA vagy éppen Franciaország.

A kutatóintézet szerint a járvány szeptemberben tetőzik, decemberre pedig 12 millióra emelkedhet a halálozási többlet a járvány miatt a világon.

Az Európai Unió arra számít, hogy szeptember végéig több mint egymilliárd adag koronavírus elleni vakcinát kap négy gyógyszergyártótól – derül ki az uniós vezetőknek kedden bemutatott dokumentumból.

Az indonéz haditengerészet közleménye szerint akár 700 méteres mélységben is lehet az indonéz tengeralattjáró, mely 53 emberrel a fedélzetén tűnt el Bali partjainál.

Észak-Korea az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetett nukleáris arzenáljának fejlesztésére, a legfrissebb hírek alapján pedig bizonyos fejlesztésekkel el is készülhettek, ugyanis több alkalommal indítottak rakétákat próba jelleggel.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentése szerint várhatóan milliárdok szenvednek majd bizonyos mértékű halláskárosodással 2050-re.