Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Érdemes várni a tankolással, péntektől árcsökkenés várható

A benzin és a gázolaj ára is lejjebb megy a hét utolsó munkanapján.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Péntektől a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken. Előbbi ára bruttó 3 forinttal kerül majd kevesebbe, míg a gázolajért bruttó 5 forinttal fognak alacsonyabb árat fizetni a benzinkutak. Ezt figyelembevéve az átlagárak április 12-től az alábbiak szerint alakulnak:

  • 95-ös benzin: 641 Ft/liter
  • Gázolaj: 653 Ft/liter

Ezt a holtankoljak.hu szakportál tudatta nemrégiben, amely hétről hétre információkkal szolgál az üzemanyagár-változások kapcsán. Korábban egyébként arról érkezett hír, hogy április 10-től is folytatódik az áremelkedés a hazai kutakon: a benzin bruttó 3, a gázolaj bruttó 6 forinttal drágult a hét közepén. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Ezáltal a 95-ös benzin literje 644, a gázolajé 658 forintért szerezhető be jelenleg. Előtte pedig arról írtunk, hogy április 5-től szintén tovább emelkedtek az üzemanyagárak. A benzin esetében ez bruttó 4, a dízel esetében bruttó 7 forintot jelentett, vagyis előbbi literenként 645, utóbbi 652 forintba került a töltőállomásokon.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.