Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Szerdán is folytatódik az áremelkedés a hazai kutakon

A benzin bruttó 3, a gázolaj bruttó 6 forinttal drágul a hét közepétől.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szerdától tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak, a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 3 forinttal emelkedik, míg a gázolajért bruttó 6 forinttal fizetnek majd többet a kutak a nagykereskedőjüknek. A múlt heti árváltozás eltérően zajlott le a kutakon, melynek következtében a benzin átlagára alacsonyabb a vártnál jelenleg (641 Ft/liter), így a szerdától érvényes árváltozást követően az átlagárak az alábbiak szerint alakulhatnak:

  • 95-ös benzin: 644 Ft/liter
  • Gázolaj: 658 Ft/liter

Minderről a holtankoljak.hu szakportál számolt be, amely hétről hétre információkkal szolgál az üzemanyagár-változások kapcsán. Korábban például arról érkezett hír, hogy április 5-től ismét áremelkedés várható a hazai kutakon, ugyanis a benzin bruttó 4 forinttal, a gázolaj pedig bruttó 7 forinttal lett drágább. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Ezáltal előbbi literje 645 forintért volt beszerezhető, míg utóbbié 652 forintért. De azt is megírtuk, hogy húsvétkor is változtak az üzemanyagárak, s mint kiderült, a benzin bruttó 3 forinttal drágább lett, a gázolaj ára viszont ugyanennyivel lejjebb ment. Így előbbiért literenként 641, utóbbiért 645 forintot kellett fizetni a töltőállomásokon.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.