Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,142 $

Húsvétkor is változnak az üzemanyagárak, erre számíthatunk péntektől

A benzin drágul, a gázolaj ára lejjebb megy.

Fotó: Pixabay
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint az üzemanyagárak húsvétkor is változnak. Nagypénteken a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 3 forinttal lesz magasabb, míg a gázolajért ugyanennyivel kell majd kevesebbet fizetni. Miután a kutak érvényesítik a fenti nagykereskedelmi árváltozásokat, az alábbi átlagárakon tankolhatunk az ünnepek alatt:

  • 95-ös benzin: 641 Ft/liter
  • Gázolaj: 645 Ft/liter

Minderről a holtankoljak.hu szakportál számolt be, amely hétről hétre információkkal szolgál az üzemanyagár-változások kapcsán. Korábban például arról érkezett hír, hogy március 25-től ismételten emelkedik a benzin ára, ezúttal bruttó 6 forinttal literenként. A gázolaj nagykereskedelmi ára azonban nem változik, így előbbi literje 638, utóbbié 648 forintért szerezhető be jelenleg a kutakon. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Előtte pedig arra derült fény, hogy nincs megállás, március 22-től még tovább emelkednek az üzemanyagárak: a benzin beszerzési ára bruttó 7, a gázolajé pedig bruttó 5 forinttal emelkedett, amely által a 95-ös benzin literenkénti ára 631 forintra, míg a gázolajé 648 forintra változott, így az autósok ennyiért szerezhették be az üzemanyagot a töltőállomásokon.