Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Take-Two-vezér: a Rockstar a „tökéletességre törekszik” a GTA 6 fejlesztésével

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Take-Two vezérigazgatója ezúttal sem kívánta megosztani a játék megjelenési dátumát, helyette ismét sokat sejtető kijelentéseket tett a fejlesztés kapcsán.

A GTA 6 fejlesztésével kapcsolatos hírek hiánya őrületbe kergeti a rajongókat, így csak azok a pletykák keringnek, melyekről úgy vélik, hogy valós szivárgások lehetnek. Ennek ellenére a Take-Two legutóbbi pénzügyi eredménybeszámolója nyomán valószínűsíthető, hogy a játék jövőre, vagy 2025 elején fog megjelenni.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

A Metro jelentése szerint most azonban ismét megszólalt a GTA 6 kapcsán Strauss Zelnick vezérigazgató, aki kijelentette, hogy a Rockstar „a tökéletességre törekszik” a régóta várt folytatással. Zelnick a Sriram Showban adott interjújában röviden kitért a GTA 6-ra is, melynek kapcsán kijelentette:

„Azt hiszem ez egy olyan kihívás, amivel a Rockstar munkatársai minden alkalommal szembesülnek, amikor a Grand Theft Auto új verziója jelenik meg. Egyrészt olyannak kell lennie, amit még soha nem láttál, másrészt pedig tükröznie kell azt az érzést, amit a GTA iránt érzünk. Ez egy nagy kihívás a csapat számára. A Rockstar válasza az, hogy csak a tökéletességre kell törekedni.”

Noha nem meglepő, hogy a Rockstar és a Take-Two ilyen magas elvárásokat támaszt a GTA 6-tal szemben, hiszen a Grand Theft Auto 5 minden idők második legkelendőbb videójátéka, az idő egyre csak telik, így a rajongók is azt várják el, hogy a GTA 6 több szempontból is felülmúlja elődjét.

Meglehet, ez az egyre növekvő nyomás az oka annak, hogy a Rockstar ilyen mélységes csendbe burkolózott a fejlesztés kapcsán. Ennek okán feltételezhetjük, hogy a Rockstar egészen addig várni fog az új információk megosztásával a fejlesztés és a megjelenés kapcsán, míg 100 százalékig biztos nem lesz abban, hogy amit mutatni fog, valóban mindenki tetszését elnyeri majd.