18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Videón, ahogyan fényes nappal összedől egy nagy épület Tajvanban a földrengés miatt

Fényes nappal dőlt össze az épület azt követően, hogy óriási erejű földrengés rázta meg Tajvant, ami több ember életébe került.

Fotó: Megroggyant ház a kelet-tajvani Hualienben 2024. április 4-én, miután az előző nap 7,2-es erősségű, az utóbbi negyed század legerősebb földrengése volt Tajvanon. Kilenc ember életét vesztette, legalább kilencszáz megsérült, épületek, autópályák rongálódtak meg. MTI/AP
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő

Már az első hírek is aggasztóak voltak Tajvanból, ahol az elmúlt 25 év legerősebb földrengése csapott le. Eddig összesen több mint 1000 sebesültről tudni, és az áldozatok száma is növekedett, sok az eltűnt, így lehetséges, hogy újabb halottakról tesznek majd bejelentést. Sorra omlottak össze az épületek, amik lakhatatlanná váltak, és még mindig zajlanak a keresési munkálatok.

Miközben Japánt is erős földrengés rázta meg, napvilágot látott egy videó Tajvanból, ahogyan a rengés hatására az egyik épület szabályosan megrogy. Mindez fényes nappal történt, majd a következő másodpercben mindenki menekülni kezdett. A felvételen is látható, ahogyan remeg a föld, óriási erővel csapott le a földrengés. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.