Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Sok dicséretet kap T. Danny az új formája láttán

T. Danny komolyan veszi az edzéseket, és gyorsan fejlődik, már csak a kora miatt is, hiszen ebben az időszakban az emberi test messze hamarabb képes reagálni.

Fotó: Instagram/T. Danny
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rengeteg előnye van annak, ha valaki fiatal, de mégsem használják ki sokan a bennük rejlő potenciált. Sokkal több fiatalnak kellene rendszeresen, napi szinten sportolnia, akár a konditeremben, akár más közösségekben. Ez nemcsak a megjelenésről szól, bár az is fontos, mert önbizalmat, energiát ad.

Ezzel együtt az agyműködést is serkenti, és sokkal minőségibb párkapcsolatot szerezhetünk magunknak, olyat, amire igazán vágyunk. Igenis fontos az igényesség, és ez az egészséges külsőre is igaz, mivel előbb-utóbb az elhízás nagyon sokba fog kerülni. T. Danny egy igazán fitt fiatal, aki ráadásul országosan is ismert. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A Dancing with the Stars hozta el számára azt az országos ismertséget, melynek köszönhetően minden generáció megtudhatta, ki ő. Nagy rajongótábora van, lassan 400 ezren követik az Instagram oldalán, amit minden bizonnyal meg fog ünnepelni, mert nem sokan mondhatják el ezt magukról.

Az is szembetűnő, hogy a fiatal srác egy ideje még komolyabban veszi az edzéseket, és egy minden eddiginél látványosabb nyári formát hozhat össze. Valószínűleg ez is a célja, és jó úton halad előre, ráadásul van pár hónap a szezon kezdetéig, hogy még inkább kigyúrja magát a színpadra és a partra.

A rendkívül tehetséges zenész nem mellesleg egy végtelenül laza, értelmes, intelligens és laza srác, aki olyan emberi értékeket hordoz magában, melyek fontosak és példaértékűek. Sokan vehetnének róla példát, az edzések terén is, mert a rendszeres testmozgással egészen más lehet az életminőségünk, és tovább élhetünk.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.