Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

T. Danny rendesen kigyúrta magát, odavannak érte a csajok

T. Danny egyre izmosabb, minden eddiginél jobb formában van, így várhatóan klasszis formában kezdheti meg a nyári koncertszezont.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Azok, akik korábban nem ismerték T. Danny-t, most már biztosan ismerhetik, köszönhetően a Dancing with the Starsnak. Fantasztikus teljesítményt nyújtott a műsorban a fiatal énekes, aki nem azonnal robbant be. Kellett egy kis idő, mire felvette a ritmust, majd szép lassan favorittá nőtte ki magát a táncverseny során.

Több mint lenyűgöző produkciókat tett le az asztalra a gyönyörű Lissák Laura oldalán. Igazi álompárosként haladtak előre, és nem lehetett kérdés, hogy ott a helyük a döntőben, ami végül így is lett. Amikor a többség már szinte odaadta nekik az aranyérmet, jött egy drámai fordulat, mely mindent megváltoztatott. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Kiderült ugyanis, hogy T. Danny csak harmadikként zárta a DWS negyedik évadát. Minden az arcára volt írva, csalódott volt, de ha csak a tánctudást nézzük, akkor nyilván megérdemelte volna a győzelmet. Mivel azonban a nézők döntenek, akik sok más szempont szerint is szavaznak, váratlan végeredmény született.

Azóta mindenki tudhatja, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lettek a befutók. Legjobban ők lepődtek meg ezen, nem számítottak hasonlóra, és T. Danny is természetesen azonnal gratulált a szerelmes duónak, akárcsak Marics Peti a második helyen. Kiváló évadon vagyunk túl, amihez T. Danny nem keveset tett hozzá.

A fiatal, intelligens és rendkívül tehetséges srác, aki egyúttal szerény is, mostanában sokat kondizik. Ez pedig meglátszik a formáján, már csak a kora miatt is gyorsabban tud fejlődni, a csajok pedig odavannak érte. Nem mellesleg már több mint 380 ezer követőt számol az Instagramon, ami megint csak őt igazolja.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.