Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

T. Danny a csalódást keltő harmadik helye után: „Nehéz most okosat mondani, de megpróbálok”

T. Danny maximálisan megérdemelte volna a győzelmet a Dancing with the Starsban, végül csak egy harmadik hely jutott számára.

Fotó: Instagram/T. Danny
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

T. Danny arcára voltak írva az érzések, amikor kiderült, hogy csak harmadik lett a Dancing with the Stars negyedik évadában. Sokan ledöbbentek, mert a többség azt gondolta, Danny és Lissák Laura lesznek a befutók.

A nézők másképpen döntöttek, és a győztes Krausz Gábor is elmondta, Danny és Marics Peti is megérdemelte volna a győzelmet. T. Danny még a döntőben is képes volt meglepetést okozni, döbbenetesen nagyot táncolt, ám ez sem volt elég. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

„Hát ennyi. Vége. Nehéz most okosat mondani, de megpróbálok. Először is szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, jó kívánságot, üzenetet, drukkolást és szavazatot, amit az elmúlt két hónapban kaptam tőletek! Nélkületek ez biztosan nem ment volna. Ahogyan nélküled sem, @lissaklau.” – írta a posztjában Danny.

„Te voltál, aki az elejétől fogva bízott bennem és a közös célunkban. Elnézted a késéseimet a próbákról (persze ilyen nem volt); elviselted, mikor okoskodtam; biztattál, ha hibáztam és ami a legfontosabb; megtanítottál táncolni. Nem is akárhogy! Hálás vagyok neked mindenért és örülök, hogy a báratomnak mondhatlak! Ez már a miénk, büszke vagyok magunkra. Ez a Dirty Dancing-es emelés pedig tánc “karrierem” csúcspontja volt. Köszönöm!”

„Habár nagyon nem így szerettem volna befejezni, mégis hálás vagyok, hiszen olyan dolgokat viszek haza innen magammal, amik bármilyen kupánál többet érnek. Egy olyan felejthetetlen utazás volt ez, amit bármikor újrakezdenék.”

„Szerettem reggeltől estig bent lenni és szó szerint véresre edzeni magam. Szerettem hétről-hétre kihozni magamból a maximumot és látni magamon a fejlődést. Szerettem az elmúlt 4 hónapot, szerettem táncolni. Mi az, hogy…imádtam!”

„Köszönöm mindenki nevében az összes háttér- és profi táncosnak, koreográfusnak a sok munkát, időt és szívet, amit beleraktak. Na, ők aztán tudnak táncolni! Megérdemlik a nagyobb figyelmet! Nektek pedig nagyon gratulálok @gabor.krausz , @mikesannams! Tudtok mindent, imádás!”

„Most az élet megy tovább, nekem pedig ideje visszatérnem a zenéhez, ami elvileg egyelőre jobban megy, mint a tánc. Idén érkezik az új nagy albumom és még pár meglepetés is, úgyhogy nincs idő szomorkodni. És nincs is miért. Ha a szíved csordultig telt, akkor már nem beszélsz – hanem énekelsz. És ha a szíved túlcsordul, akkor már nem énekelsz – hanem táncolsz. Köszönök mindent!”