Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Dancing with the Stars: tombolt és sírt a közönség T. Dannyék csodálatos táncuk láttán (videó)

T. Danny és Lissák Laura semmit sem bíztak a véletlenre, a második döntős táncukkal is nagyot mentek.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már az elejétől kezdve érezni lehetett, hogy az idei Dancing with the Stars egészen más lesz. Míg korábbi évadokban mindig volt egy kiemelkedő páros, addig erre most még csak esély sem nyílhatott.

Pontosan emiatt izgalmasabb a negyedik évad, ráadásul hamar kirajzolódott, hogy valószínűleg férfi győztese lesz a szériának. Erre ezelőtt ugyancsak nem volt példa, de most ez is megtörtént, Radics Gigi utolsó női versenyzőként az elődöntőben köszönt el. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

T. Danny hetek óta a legnagyobb favoritként tekinthetett volna magára, ám szerényen viselte ezt. Csak arra koncentrált, hogy a döntőben az első tánca után a másodikkal is bizonyítsa, hogy megérdemli a győzelmet Lissák Laurával.

Danny-ék második döntős tánca teljesen új volt, most először táncoltak bécsi keringőt. Sokat készültek rá, maguk miatt is, hogy kitáncolják magukból azt a táncot, amit utoljára tanultak meg közösen.

Ördög Nóri a könnyeivel küszködve beszélt a pároshoz, szerinte világszínvonalú volt a belépőjük, és nem gondolta volna, hogy a döntőben fog még látni új dolgokat. Abszolúte győztes produkció volt, nem kevés kockázatot vállalva ezzel, de bejött.