Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Mióta itt jártál:

Sztárban Sztár: Judy tudta, hogy ki fog esni, pár évvel ezelőtt talán nyert volna

Fotó: TV2
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Judy elárulta, pontosan érezte, hogy ki fog esni a Sztárban Sztárból vasárnap, és szerinte pár évvel ez ezelőtt akár nyerhetett is volna, annyira rendben volt lelkileg, ellentétben a mostani időszakával.

Judy a Mokkának adott interjújában elárulta, eddig egy produkcióját sem nézte újra, aminek az okát nemigazán tudja. Megjegyezte, mindig sokkal több hibát lát magában, mint átlagosan egy ember. „Nem tudom elmondani.”

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Olyannyira kritikus saját magával szemben, hogy még nagyobb blokkokat gyárt magában. „Hihetetlen nagy árnyéka vagyok ennek az énemnek, aki évekkel ezelőtt voltam.” Ugyanakkor folyamatosan dolgozik ezen, hogy visszataláljon ahhoz az énjéhez, mert szeretné.

Lelkileg egy sokkal erősebb embernek tartotta magát korábban, aki erősen hitt önmagában, és úgy tudott kiállni a színpadra. Ez most nem így van, de Judy keresi azt az utat, amire rálépvén mindezt visszakaphatja, és vasárnap is mindent beleadott.

Judy pár éve talán nyert volna

„Éreztem, hogy ezt most el fogom veszíteni. Nagyon éreztem.” Nagyon keveset aludt az elmúlt napokban a fellépések miatt, ami ugyancsak rányomta a bélyegét a teljesítményére, ráadásul ő volt az egyedüli édesanya a mezőnyből.

„Elsősorban fizikailag nem voltam a topon.” Judy kislányát nagyon meghatotta édesanyja kiesése, sokat sírt emiatt, és ez volt az a pont, amikor az énekesnő is elsírta magát. „Addig nem is tudott eltörni a mécses.”

A kislány tegnap először nem volt ott a helyszínen, és saját magát hibáztatta édesanyja kieséséért. Judy azonban egyértelművé tette, ennek semmi köze ahhoz, hogy nem volt ott a lánya, aki nem érezte jól magát, így csak a televízióból figyelhette az eseményeket. „Nem miatta, csak szólok, nem miatta!”

„Lehet, hogy pár évvel ezelőtt megnyerem ezt a műsort.” – folytatta Judy, aki akkoriban sokkal erősebb volt lelkileg. „Tudom, hogy olyan szinten tudok lenni.” Az pedig nem is kérdés, hogy Oláh Ibolyának szurkol, akivel nagy barátnők lettek.