Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Sztárban Sztár: Judy őszintén beszélt arról, mit érez a kiesését követően

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Judy természetesen még szívesen maradt volna a Sztárban Sztár mezőnyében, ugyanakkor rendkívül hálás is a kalandért.

Mint ismeretes, Judy kapta a legkevesebb szavazatot a Sztárban Sztár negyedik élő adásában. Elsőként lépett színpadra vasárnap este, de már a zsűri részéről is érezni lehetett, hogy bajba kerülhet, és így is lett.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Judy a TV2-nek adott interjújában elmondta, nagyon jól érezte magát ezekben a hetekben, ami új kihívás is volt számára. „Egy jó kis évindító.” Elárulta, nagy dilemmába volt, hogy elvállalja-e a műsort, mert nem tudta, mennyi energiája lesz ehhez az egészhez az elmúlt időszak után.

„Ennyire tellett, de egyáltalán nem bánom.” Nagyon-nagyon hálás feladatként tekintett a műsorra, és azért is hálás, hogy sok barátot nyert a verseny alatt, kezdve Oláh Ibolyával, aki sok kritikát kapott a legutóbbi produkciója után.

„Nagyon örülök, hogy itt lehettem, és tényleg hálás vagyok.” A legnagyobb élményt Pink alakítása nyújtotta számára, nagy kedvence a legendás énekesnő, így picit átérezhette azt, amit a világsztár.

Úgy érzi, sok mindent átlépett a műsorban, amit soha nem gondolt volna magáról, abszolúte kilépett a komfortzónájából. Ugyanakkor megterhelő volt mindez a koncertek mellett, ami rányomta a bélyegét a teljesítményre. „Ezeket nem tudtuk kikerülni.”