Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Egészen közelről Szőke Zsuzsi álomba illő formája

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokak számára Szőke Zsuzsi testesíti meg azt a formát, amiről még a nők többsége is abszolúte elismerésen beszélhet.

A Dancing with the Stars táncosa, aki a második és a harmadik évadban szerepelt a műsorban, hirtelen nagyon népszerűvé vált. A megjelenése egyenesen lenyűgözi a követőket, és azt kell mondjuk, magasra tette a lécet az 500. bejegyzésével.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Zsuzsi korábban is topformában volt, ám most mintha növelte volna a tétet. Ez pedig nemcsak másoknak, hanem saját magának is motivációt adhat a folytatásra, hogy még többet és többet hozzon ki magából.

„Gondoltam, hozok Nektek egy ‘werk’ képet a szerdai E-Fit fotózásunkról. Itt épp a Beauty & Slim kezelés imidzs fotóin dolgoztunk. Én nagyon várom már a végeredményt.” – írta izgatottan és reményteljesen a posztjában Zsuzsi.

„Tudtátok? Az E-Fit Beauty&Slim készülék az elektromos izomstimulációt és az infravörös hőterápiát ötvözi. A két terápia együttes alkalmazása rendkívül hatékony a narancsbőrrel szemben, fokozza a salakanyagok kiürítését, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását segíti.”

„Továbbá a hő oldja az izommerevséget, segíti a relaxációt és enyhíti a krónikus mozgásszervi fájdalmakat.” Zsuzsi igyekszik több területen vigyázni a testére, és közben arra koncentrál, hogy tovább fejlődjön.