Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Szőke Zsuzsi fenékformája már most nagyon erős

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars versenyzője is azon hírességek közé tartozik, akik nagy motivációt jelenthetnek a közösségi médián keresztül.

A legtöbb ember számára szükséges a motiváció, beszéljünk az élet bármely területéről. Ha edzésekről van szó, akkor ez még inkább igaz, mert sokan igazi motivációs erő nélkül nem tartanak ki, és feladják.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Emiatt is fordul elő minden évben az a jelenség, hogy noha a konditermek januártól újra megtelnek, legkésőbb márciusra az új arcok többsége eltűnik, mert egyszerűen feladják. Éves szinten pedig messze nem elég, ha pár hetet mozgunk, sokkal többre van szükség.

A rendszeres testmozgás más életet kínál számunkra, és nagyon sok területre hatással van, nemcsak arra, hogyan érezzük magunkat a tükörrel szemben állva. Szőke Zsuzsi számára ez természetes, hiszen mindig is sportolt, és még mindig fiatal.

Ezzel a saját és az idősebb korosztályt is motiválja, illetve a fiatalabbakat. Miután már több mint 41,5 ezer követője van az Instagramon, sokkal több embert ér el a karakterével, ami igazán jó hír azok számára, akik motivációs problémákkal küszködnek.

Zsuzsi látható módon már most nyári formában van, és abszolúte meghozhatja a nők kedvét az edzésekhez, illetve a tánchoz. A 499. bejegyzésével is odatette magát, de vajon mit hoz az 500. posztja az Instagramon?

Még több bulvár: Kulcsár Edina nem tudná elképzelni az életét a gyerekei nélkül