Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Szoboszlai új edzője megtartotta az első edzését Liverpoolban (videók)

Rengeteg felvétel látott napvilágot Arne Slot első edzéséről, néhány játékos már vissza is tért a Liverpoolhoz.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa megtapsolja a szurkolókat a Wolverhampton Wanderers ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzés végén, 2023. szeptember 16-án a wolverhamptoni Molineux Stadionban. MTI/EPA/Vince Mignott
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik egyelőre a szabadságát tölti az Európa-bajnokság után, de hamarosan ő is visszatér, hogy megkezdje a felkészülést az új szezonra, immáron Arne Slot vezetésével, aki Jürgen Kloppot váltotta a kispadon. Óriási a nyomás Sloton, hiszen nemcsak Kloppot kellene „utánoznia” az eredmények tekintetében, hanem egyúttal erős csapatot is kapott.

Senkinek sincs biztos helye a kezdőben, ami Szoboszlai számára is lehetőséget adhat, aki a felkészülési időszak alatt komoly benyomással lehet az új edzőjére. Slot jó hangulatban fogadta a visszatért játékosokat, akik már alig várták, hogy újra futballozzanak. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Egyelőre minden az alapozásról szól, fokozatosan emelik a szinteket, hogy senki ne sérüljön meg. Az első edzőmeccsek már beszédesek lesznek azt illetően, hogy milyen játékot is játszat Slot, ami nyilván más lesz, mint amit Klopptól láthattunk éveken át.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.