Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Együtt bulizott Szoboszlai és Dzsudzsák Budapest egyik menő szórakozóhelyén

Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs továbbra is nagyon jóban vannak, legutóbb együtt buliztak Budapesten.

...svg content...Bud
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik nagyon fiatalon vált csapatkapitánnyá a magyar válogatottban, és Dzsudzsák Balázs pontosan tudja, milyen érzés ez. A PSV egykori sztárja is volt csapatkapitány, aminél nincs különlegesebb, megtisztelőbb, és egyúttal dob is az adott játékos értékén az átigazolási piacon.

Dominik még mindig csak a pályája elején tart, addig Balázs a vége felé közelít, bár még mindig a Debrecen legjobbja, és nem látszik rajta a kor. Abszolúte benne van még 2-3 szezon, de lehet, keveset mondtunk. A döntést minden bizonnyal Dzsudzsák hozza meg erről, ám egyelőre nincs oka ezen gondolkozni. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

A másik oldalon Szoboszlai pedig a Liverpool sztárja, és a következő szezonban már a Bajnokok Ligájában fog játszani. Klopp elköszönt, érzelmes búcsút vett tőle, és ettől a ponttól kezdve a frissen bejelentett edzőt kell meggyőznie arról, hogy a kezdőben helye. Már szüneten van Szoboszlai, csak az Európa-bajnokság áll előtte, viszont rendkívül fiatal, nyugodtan bulizhat egy kicsit.

Így tett legutóbb is, Budapesten járt Dzsudzsákkal, és láthatóan jól szórakoztak. A csakfoci.hu egy videót is megosztott, amint Szoboszlai is látható, ahogyan a DJ-pult mögött felügyeli a dolgokat, és az egyik kedvenc számát pörgeti épp az aktuális bulifelelős.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.