Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Videón, ahogyan Szoboszlai lehúz egy kis pálinkát a Montenegró elleni meccs után

Szoboszlai Dominik a Montenegró elleni mérkőzés lefújását követően együtt ünnepelt a szurkolókkal a Puskás Arénában.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a győztes magyar válogatott tagja a szurkolók között a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik ismét kitett magáért, és pályafutása egyik legnagyobb gólját lőtte meg vasárnap délután Montenegró ellen. Sőt, két perccel később ismét betalált, amivel fordított a magyar válogatott.

Ezzel nemcsak csoportelsők lettek a magyarok, de megtartották a veretlenségüket is. Óriási eredmények ezek, és Szoboszlai valami egészen felejthetetlent ígért jövő nyárra az Európa-bajnokság kapcsán. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Marco Rossi is nagy elismeréssel adózott a csapat előtt, és ő is tudja, ez a meccs főként Szoboszlai zsenialitása miatt volt meg. Természetesen mindenki más is kellett hozzá, ahogyan Dibusz óriási védései, ám a csapatkapitány klasszisa volt a döntő.

Milliók büszkék Dominikre, aki ezzel a teljesítménnyel újabb és újabb fiatalokat győzhetett meg arról, kezdjenek el sportolni. Mérhetetlenül nagy hatással van a sportra, és ez még mindig csak a kezdet.

Dominik lazára vette a figurát, amikor kiment a lelátóra a meccs után, és lehúzott egy kis pálinkát. Csak annyi volt a kérdése, hány fokos, amit ívott, de láthatóan nem gyenge nedűről lehetett szó, majd belekezdett a beszédébe.