Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Teljesen levágatta a haját Szoboszlai világsztár csapattársa, rá sem ismerni

Salah igencsak meglepte a szurkolókat, váratlanul teljesen levágatta a haját a szünetben, nem sokkal az utolsó angol bajnoki után.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Liverpoolnál már az új edző dolgozik Klopp távozásával, hivatalosan ettől a naptól kezdődően Slot felel a csapatért. Óriás nyomással a vállain fogja megkezdeni a munkát, és nem lesz könnyű dolga, mert a legendás német edző miatt lehetnek távozók, másrészt az Európa-bajnokság ideje alatt mindig nehezebb igazolni.

Márpedig szüksége lesz új játékosokra a csapatnak, és nem egy olyan pletyka látott napvilágot, hogy Salah is távozhat. Egyelőre sok a kérdőjel, de az már biztos, hogy az egyiptomi világsztár stílust váltott, és nem kis kicsit. Teljesen megvált a nagy hajkoronájától, aminek oka egyelőre nem ismert, de később valószínűleg erről is lesz szó. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A követőket megosztja az új stílus, mert nem ehhez szoktak hozzá, bár volt már példa hasonlóra. Ettől függetlenül valóban furcsa így látni, és hirtelen fel sem ismertük Szoboszlai Dominik csapattársát, aki továbbra is tagja Egyiptom válogatottjának.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.